Verzenden & retourneren

Retour en terugbetaling

 

Als het product niet aan de vereisten van de klant voldoet, heeft deze het recht het product binnen de 14 dagen te retourneren (via de post of in de winkel).

Tijdens de eerste 14 dagen na de ontvangst of levering van het artikel dient de klant zorgvuldig om te gaan met het artikel en de verpakking. Als de klant de goederen nog wil kunnen retourneren zoals in deze paragraaf beschreven, mag de klant de artikelen enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of het artikel aan de wensen voldoet. Teruggestuurde goederen mogen niet gebruikt zijn. Als de klant de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde accessoires en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

Artikelen kunnen kosteloos worden teruggebracht naar onze winkel, zowel voor artikelen die online zijn aangekocht als voor artikelen die aangekocht werden in de winkel. Openingsuren zijn terug te vinden op onze website.
De klant kan in dit geval in ruil voor het artikel een geschenkbon ontvangen. Er wordt in geen geval cash geld teruggegeven in onze winkel.

De kosten voor het retourneren via de post vallen volledig ten laste van de klant. Retourneren via de post kan enkel voor artikelen die online werden aangekocht. Terugstorting van het aankoopbedrag kan enkel gebeuren indien de aankoop en betaling online in onze webshop gebeurde. Binnen de 30 dagen nadat Conte de Fée de artikelen heeft ontvangen zal zij de volledige aankoopprijs terugbetalen. De terugbetaling zal enkel geschieden indien de artikelen na inspectie opnieuw als verkoopbaar worden beschouwd. Om de retour snel en correct uit te oefenen, dient de klant de retour aan te melden via een e-mail naar [email protected] met duidelijke vermelding van het verkoopnummer, factuurnummer en de artikelcode van het artikel dat de klant wil retourneren.
Afgeprijsde artikelen (solden) kunnen nooit worden omgeruild. 

Retouradres: Bursselsesteenweg 79 , 1850 Grimbergen

Volgende artikelen vallen niet onder het retourrecht:
* artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
* specifiek voor de klant bestelde goederen

* veiligheidsartikelen kunnen nooit worden omgeruild
* geschenkbon/cadeaucheque