Verzenden & retourneren

Verzending en retour

 

VERZENDING

Verzendingen gebeuren via B-Post, PostNL en DPD. Voor verzending binnen België rekenen wij standaard 5.99 Euro verzending aan. Voor de levering van grote pakketten zoals meubelen of leveringen buiten België worden de leveringskosten telefonisch of per mail medegedeeld. De bezorging van meubels is enkel op de begane grond.

Fée Babyboetiek kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de bestelling. We doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken. Goederen worden steeds verstuurd met een Track & Trace.

 

HERROEPINGSRECHT

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Dit door middel van een verklaring per mail.

De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen. Wegens hygiënische redenen kunnen goederen door hun aard, zoals bijvoorbeeld fopspenen, niet worden teruggenomen.

De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper bepaald. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.

Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper. Indien u producten in de winkel komt retourneren is retour gratis en betaalt u geen extra kosten. Wij behouden ons het recht tot het weigeren van omruilen voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn. Solden of producten in actie kunnen niet geruild worden.

RETOURADRES

Brusselsesteenweg 79 , 1850 Grimbergen

Contact : [email protected]