Over ons

Ik ben Megane De Keyzer. Vroedvrouw van opleiding en oprichtster van Conte de Fée Babyboetiek. Bij Fée probeer ik mee te schrijven aan het sprookje van (toekomstige) ouders door hen op eerlijke en correcte wijze te adviseren. 

Reeds als kind droomde ik er van om in een babywinkel te werken. Mijn passie voor baby’s en toekomstige gezinnen is er altijd geweest. Daarom besloot ik om na mijn opleiding Economie-Moderne Talen, Vroedkunde te gaan studeren. Deze opleiding was me op het lijf geschreven. Onmiddellijk na mijn opleiding ging ik aan de slag als vroedvrouw bij het Expertisecentrum Kraamzorg De bakermat te Leuven. Daar kreeg ik de kans om de kneepjes van het vroedvrouw zijn te leren. 

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Gezien ondernemen mij met de paplepel werd mee gegeven kwam de gedachte van een babywinkel terug boven. Op deze manier kan ik (toekomstige) ouders blijven adviseren en helpen in hun zoektocht. Het is dan ook mijn doel om ouders eerlijk en correct advies op maat te geven. Het is voor mij zeer belangrijk dat ouders tevreden zijn met hun babyuitzet. Daarom ben ik op zoek gegaan naar toebehoren die naast mooi ook functioneel zijn. Spullen die je ECHT nodig hebt. Omdat ik het belangrijk vind dat ouders goed geïnformeerd zijn organiseer ik ook verschillende workshops in de winkel. Op die manier kunnen ouders achterhalen wat best past binnen hun levensstijl en een geïnformeerde keuze maken. 

Bij Fée babyboetiek moet iedereen zich thuis voelen. Ik zoek dan ook graag mee naar de juiste oplossing voor ieders budget. We hebben een ruim aanbod van basic tot luxe toebehoren om iedereen te kunnen helpen. Ik verwelkom jullie graag met open armen. 

Tot binnenkort! 

Megane 

Xxx