Flow Bed - 120 x 60 cm - Clay

€459,00

Het Flow Bed combineert minimalistisch design met praktische functionaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor een serene en stijlvolle kinderkamer. Dit bed is ontworpen om je eigen wabi-sabi wereld te creëren, waar de schoonheid van eenvoud wordt gevierd.

De bodem van het Flow Bed is verstelbaar op drie verschillende hoogtes (30 cm, 45 cm en 60 cm), zodat je altijd de perfecte rustplaats kunt bieden voor je kleintje, ongeacht de fase van hun groei. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een langere gebruiksduur van het bed. Het bed is vervaardigd uit FSC-gecertificeerd hout, wat onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit benadrukt. De vier massief beuken voetjes voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de eindzijden zijn gemaakt van gemelamineerde spaanderplaat. De zijkanten met spijlers zijn uit massief beukenhout en afgewerkt met een polyurethaan lak, die getest is volgens de strenge EN 71-3 normen voor veiligheid van kinderproducten.

Het Flow Bed voldoet aan de EN 716:2017 norm voor veiligheid, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de serene sfeer die de Flow-collectie te bieden heeft. Met afmetingen van 120 x 60 cm biedt het Flow Bed een rustgevende en tijdloze slaapomgeving voor je kleintje. Het minimalistische design en de hoogwaardige afwerking maken dit bed tot een prachtige toevoeging aan elke kinderkamer.

Creëer een rustgevende en tijdloze slaapomgeving voor je kleintje met het Flow Bed - 120 x 60 cm. Laat de schoonheid van eenvoud jouw kinderkamer omarmen.